Saturday: Biologische Lentemarkt, Salades en Sapjes

Het is de hoogste tijd om deze zeldzame blog stilte te doorbreken. Mijn excuus? Twee weken terug ben ik aangenomen als Brand Developer bij een klein en leuk bedrijf in Rotterdam. Ik heb het enorm naar m’n zin en zie het als één grote uitdaging. Tegelijkertijd betekent dat ook dat ik mijn blogritme weer moet vinden. Laten we beginnen bij een Photo Diary van afgelopen zaterdag.

catiemccartney-zaterdag-6juni-1

Je hebt zaterdagen vol met plannen en avonturen, maar sommige zaterdagen bestaan gewoon uit noodzakelijke huis-, tuin- en keukenklussen en mogelijke spontane acties. De dag begint wanneer ik wakker word van het licht dat in mijn kamer schijnt. Een groot glas water met citroen en met m’n laptop in bed zijn onderdeel van mijn weekend ochtendroutine. Vervolgens is het tijd om me in een zomerse outfit te kleden. Na het ontbijt ruim ik mijn appartement wat op en breng ik mijn afval weg.

catiemccartney-zaterdag-6juni-2

Eerder deze week zag ik de aanplakbiljetten voor de Biologische lentemarkt bij de Groene Passage hangen. Natuurlijk ga ik even een kijkje nemen! Ik laat me verrassen door de producten en mensen en probeer hier en daar een hapje, waaronder deze heerlijke paddestoelen. Mijn buit bestaat uit verse sla, alfalfa, noten, gedroogd fruit, dadels en hummus!

catiemccartney-zaterdag-6juni-3

Na de lunch bekijk ik op de bank wat Youtube video’s en lees ik de nieuwe blogposts van mijn favoriete blogs. Als middag snack maak ik een verse fruitsap van uit 2 sinaasappels, 2 appels en 2 peren. Alhoewel ik sappen met groente erin ook fijn vind, is een fruitsap wel lekker verfrissend op een warme dag. Ik lees verder in mijn boek (wat me halverwege het boek nog niet echt te pakken heeft gekregen) en sluit de dag af met een maaltijdsalade.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s